Optimiza - din vej til toppen af Google!

2 months ago

Optimiza - din vej til toppen af Google!

Hos Optimiza er kvalitet og tilfredshed fra kunderne kerneværdier, arbejdet er ikke færdigt, før både kunden og vi er tilfredse! Vi arbejder hovedsageligt med to overordnede emner - SEO og adwords. Vi kan også hjælpe med mange andre ting udover dette, så tøv endelig ikke med at tage kontakt - kontaktinformationer og anmeldelser fra andre kunder kan findes her Optimiza.dk.

 

Tilbage til de to overordnede emner. SEO, som på dansk står for søgemaskineoptimering, kaldes også “de organiske søgninger”. Kort og godt handler SEO om at optimere ens hjemmeside og tekster så meget, at Google vælger at vise siden som et af de første søgeresultater. Dog handler SEO også om hvilke ord, folk skal søge på, før ens hjemmeside skal dukke op - med fagord en søgeordsanalyse.

 

Adwords er i modsætning til SEO, som er gratis, en reklame på internettet, og man betaler derfor også en smule for den. Efter en helt almindelig søgning på Google kan man se helt op til fire adwordskampagner allerøverst i søgeforslagene, og her kan din hjemmeside også komme til at befinde sig! Det kræver noget ekspertise at få det til at fungere optimalt, således at I ikke bare kyler jeres penge ud af vinduet - heldigvis kan vi tilbyde dette!

 

Lyder bare noget af det her interessant for dig og dit firma, så kontakt os endelig!optimiza_logo

Please Log In or Register to post comments.

[]