nike air max goedkoop

8 months ago

nike air max goedkoop

Door de vijfde Air Max Day-motor in maart 2018 te verbeteren, begon nike air max goedkoop op het goede spoor te komen door een nieuw model te laten vallen dat was uitgerust met beroemde luchttechnologie die was geïnspireerd op eerdere modellen. Bij deze gelegenheid willen we het hebben over Nike VaporMax Plus. Deze schoenen zijn geboren uit Tn (ook bekend als Air Max Plus), het meest succesvolle model van het merk Oregon en Air VaporMax.

Koop Air Max verkoop veteraan herinnert me aan het begin van Air Max Plus in 1998. Het ontwerp van Sean McDowell heeft een streetstyle die Europa en Australië domineert. Air VaporMax, dat in 2017 werd uitgebracht, is de lichtste schoenen op de markt met de innovatieve luchtmiddenzool van Flyknit.

Deze twee rennende sneakerverenigingen fokken hybride sneakers die de top van Air Max Plus combineren met VaporMax-zool. Deze schoenen zijn afgewerkt met TPU-verstevigingsmateriaal in zwart in de tussenzool met voltooide luchteenheid en bovenkant van neopreen. In dit specifieke model heeft Nike ook besloten om het iconische "Tn" -logo van de hak te veranderen in de letter "Vm".

more link

Please Log In or Register to post comments.

[]